SIMULA
Aino-Riikka
Tuntee. Tahtoo. Toimii.
Blogissa lisää ajatuksiani mm. ratkaisuista ruuhkavuosien tueksi, opiskelijoiden 
tulorajojen nostamiseksi ja yrittäjyyden tukemiseksi...
Aino-Riikka Simula
Uuden sukupolven määrätietoinen poliitikko
Olen Aino-Riikka Simula pirkanmaalainen äiti, yrittäjä, Pirkanmaan Keskustan varapuheenjohtaja ja Keskustan puoluevaltuuston jäsen. Olen ehdolla eduskuntaan kevään 2019 vaaleissa, tavoitteenani rakentaa Suomesta perheiden, yrittäjyyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä maata. 

Maata, jossa ura ja perhe kuuluvat samaan lauseeseen. Maata, joka kannustaa yrittämään, investoimaan sekä kasvamaan ja kehittymään. Maata, joka ymmärtää että hyvinvointiin ennaltaehkäisevästi sijoitettu euro maksaa aina itsensä takaisin.

Minulle politiikassa ja elämässä ylipäätään tärkeintä on arvot. Se, että poliitikko tietää tasan tarkkaan ja tismalleen omat arvonsa ja uskaltaa rohkeasti ja päämäärätietoisesti ajaa arvojensa mukaisia päätöksiä osaksi yhteiskuntaa, on ensiarvoisen tärkeää.  Arvot määrittelevät lopulta, miten ihminen toimii olipa puheet mitä tahansa. Minulle tärkeimpiä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, perhe, aitous, ihmisenä kehittyminen ja eteenpäin meneminen, periksiantamattomuus sekä terveys.

Tuntee. Tahtoo. Toimii.
Aino-Riikka Simula
KÄRKITEEMAT
Perheiden puolella
Perhevapaauudistus on toteutetteva perheiden moninaisuus ja jokaisen lapsen yksilöllinen tarve huomioiden. Tarvitsemme yhteiskunnan, jossa kukaan ei joudu valitsemaan uran ja perheen välillä, vaan nämä kaksi tulee kulkea sopusoinnussa joustavasti läpi elämän. Isiä tulee kannustaa ottaamaan enemmän roolia lasten elämässä, mutta on muistettava, ettei yksi malli sovi kaikille.
Yrittäjän takana
Suomella ei ole varaa menettää yhtäkään yritystä liian byrokratian, korkean verotuksen tai riittämättömän tuen takia.  Yrittäjät ovat talouden ja työpaikkojen vankka perusta. Yrittäjyyteen tulee kannustaa ja löytää tukea yhteiskunnan eri osa-alueilta, jotta Suomessa kaikilla on mahdollisuus luoda, rakentaa ja saavuttaa.
Sairauksien edellä
On häpeällistä, kuinka Suomen tasoisessa hyvinvointivaltiossa ihmisten terveysongelmiin puututaan aivan liian myöhään. Ennaltaehkäiseviin matalankynnyksen palveluihin on panostettava hyvinvoinnin joka saralla. Etupaino tulee olla terveyden- ei sairaanhoidossa, näin vältytään niin suurilta kustannuksilta, kuin inhimilliseltä kärsimykseltä.
Suosittelijat
Mitä Aino-Riikasta sanotaan?
Mikael Pentikäinen
"Opin tuntemaan Aino-Riikkaa mentorointiohjelman puitteissa.
 Kävimme monia keskusteluita, joista opin itsekin paljon. Aino-Riikalla on ymmärrystä yrittäjyydestä ja rohkeita näkemyksiä politiikasta.
Se on mainio yhdistelmä politiikan poluille."
Suomen Yrittäjien Toimitusjohtaja
Mikael Pentikäinen
Annika Saarikko
"Aino-Riikka on uuden sukupolven toimija, jolle yrittäjyyden ja perheiden kysymykset ovat sydäntä lähellä. Haluan kannustaa kaikkia nuoria naisia astumaan esiin yhteisten asioiden hoitamisen vastuupaikoille."
Perhe- ja Peruspalveluministeri
Annika Saarikko
Katso alta Aino-Riikan esittelyvideo
Liity mukaan vaikuttavaan tiimiimme, joka tuntee, tahtoo ja toimii!
- Aino-Riikka Simula -
All Rights Reserved 2018. ainoriikkasimula.fi